Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΥΝΕΙΑΣ




     Από τον Εταίρο της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" κι επικεφαλής του Εφιπποτοξοτικού Κέντρου Μακυνείας-Ναυπάκτου Παντελή Αναστασόπουλο, λάβαμε φωτογραφίες των 4 νεο-εκπαιδευμένων Ίππων του.



     Επενδύοντας αρκετή προσπάθεια στην εκπαίδευση των Ίππων του, ο Παντελής Αναστασόπουλος καταφέρνει να απολαμβάνει τις υπηρεσίες τους κατά έναν πολλαπλό τρόπο αφού, ο ίδιος συμμετέχει σε επιτυχέστατες επιδείξεις εφίππων πολεμικών τακτικών, εκπαιδεύει νέους Ιππείς,απολαμβάνει μακρείς περιπάτους στην υπέροχη φυσική περιοχή μέσα στην οποία έχει τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του και, βεβαίως, εξασκείται στην αγαπημένη του Έφιππη Τοξοβολία!


     Ίπποι εύρωστοι, στρατιωτικοί με καλό χαρακτήρα και ασφαλή συμπεριφορά, σε μία ιδανική περιοχή από πλευράς φυσικής ομορφιάς είναι ό,τι πρέπει για να χαρεί κάποιος τη πολύ μορφη ιππική δραστηριότητα του Ιππικού Κέντρου Μακυνείας που διευθύνει ο Παντελής Αναστασόπουλος στις άνετες εσωτερικές εγκαταστάσεις αλλά και στις ωραίες εξωτερικές διαδρομές που προσφέρονται. και, βέβαια, όταν η κοντινή θάλασσα είναι το φυσικό "συμπλήρωμα" αυτής της ευλογημένης περιοχής τότε...


     Στον εξαιρετικό φίλο και συνεργάτη Παντελή ευχόμαστε να απολαμβάνει την ιππική καθημερινότητά του και  με τις πολύτιμες γνώσεις και ικανότητές του , να βοηθήσει όσους περισσότερους μπορεί ώστε να απολαύσουν τη χαρά  του Ίππου και της Ιππασίας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.