Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

MIA ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ


Σήμερα, μετά από δύο δυναμικές Προπονήσεις στη Σπαθασκία και στη Τοξοβολία και με ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση, στον χώρο του Ομίλου, συγκεντρωθήκαμε κι ενημερωθήκαμε από τα Μέλη της Αποστολής μας στo "W.T.A.F.2010" τις λεπτομέρειες αυτής της διοργανώσεως που μας προσέφερε το "Μέγα Βραβείο Τοξευτικής Επιδέιξεως" αναδεικνύοντας την Ελλάδα πρώτη μεταξύ 31 Χωρών.


Παρόντες ήσαν μόνον ο Διηνέκης και ο Ακάδημος, ενώ ο τρίτος της Αποστολής Στέφανος παρέμεινε κλινήρης λόγω προβλήματος υγείας για το οποίο του ευχόμαστε περαστικά και σύντομα στο προπονητικό χώρο! παρών , επίσης, ήταν και ο Ιστορικός Συγγραφέας και στρατιωτικός ερευνητής κ. Στέφανος Σκαρμίντζος ο οποίος επιμελήθηκε της χορογραφίας της νικηφόρας Αποστολής μας.


Ο Διηνέκης και ο Ακάδημος μας μετέφεραν τις λαμπρές εντυπώσεις τους από την συμμετοχή τους στη παγκόσμια, αυτή, διοργάνωση, ενώ όλοι οι παριστάμενοι Συνασκούμενοι συνεχάρησαν τους Πρωταθλητές μας και κατέθεσαν τις προτάσεις τους για μια ακόμη καλύτερη συμμετοχή στο "W.T.A.F. 2011" και, όπως δείχνουν τα πράγματα , η Χώρα μας θα διακριθεί και στην επόμενη παγκόσμια διοργάνωση "W.T.A.F. 2011"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.