Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010, ΩΡΑ 18.00 Μ.Μ.
ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ


Αγαπητοί Φίλοι,

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010, στις 18:00 μ.μ., στον Όμιλό μας, είστε προσκεκλημένοι όλοι για να χαρούμε τους τρεις Εφιπποτοξότες που βραβεύθηκαν, να χειροκροτήσουμε τους τρεις Εφιπποτοξότες μας κατά την παράδοση του Βραβείου που μας έφεραν για την Τροπαιοθήκη της Ομάδας μας και να σχεδιάσουμε μαζί την νέα Αποστολή για το "W.T.A.F. 2011" όπου και πάλι θέλουμε να αναδείξουμε πρώτη την Πατρίδα μας!

Θα προηγηθεί Προπόνηση Σπαθασκίας (15:00μ.μ.) Προπόνηση Τοξοβολίας (16:00 μ.μ.) και θα ακολουθήσει η παραπάνω συμβολική εκδήλωση.

Επίσης, την ίδια ημέρα στη μακρυνή Αυστραλία και για την εκεί Ελληνική Ομογένεια, θα γίνει η πρώτη επίσημη προβολή της ιστορικής ταινίας "ΜΑΡΑΘΩΝ 2500 ΧΡΟΝΙΑ" στην οποία εμφανίζονται οι "ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚASSAI", οι "ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ" και οι "ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΕΣ ΜΟΡΕΣ" και, βεβαίως, ο κορυφαίος Έλληνας Ιππιατρός και Ιππολόγος, Καθηγητής κ. Θεόδωρος Αντικατζίδης.

Έτσι, την ίδια ημέρα, στην μητροπολιτική Ελλάδα αλλά και στην Ελλάδα των πέντε Ηπείρων, οι Έλληνες που ξέρουμε μόνο να νικάμε, θα γιορτάσουμε δυό Νίκες άνισες κατά το μέγεθος αλλά ισότιμες κατά τον βαθύτερο συμβολισμό τους!


ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΜΑΧΕΣΘΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.